top of page

Carbon Kick® Assimilator vaikuttaa kasvien energiatalouteen.

Tuotteen sisältämät lyhytketjuiset alifaattiset alkoholit vähentävät valohengitystä ja parantavat nestejännitystä. Samalla triakontanoli tehostaa fotosynteesiä ja parantaa siten kasvuston tuottokykyä. Tuotteeseen lisätty orgaaninen piiyhdiste poistaa ruiskutteen pintajännityksen ja varmistaa tasaisen ruiskutuksen. Entistäkin suurempi osa kasvin vangitsemasta valoenergiasta varastoituu tärkkelykseksi ja sokereiksi - ja nehän kasviksissa, marjoissa ja hedelmissä maistuvat tai kukintana näkyvät. Mitään torjunta-ainetta tuote ei sisällä.

Carbon Kick® Assimilator on kasveille haitatonta (hyvin ohutlehtisillä kasveilla suosittelemme ensin tavallista laimeammalla liuoksella kokeilua). Hiililisäys on alkoholeina, aminohapot suojaavat kasveja alkoholimyrkytykseltä ja tavalliset kasvin ravinteet tasapainottavat kasvin hiilen ja typen suhdetta. Triakontanoli vaikuttaa aktivoivasti suoraan fotosynteesiä ohjaaviin geeneihin.

Carbon Kick® Assimilator
Alkoholipohjainen lehtilannoite kasvuston yhteyttämisen tehostamiseen.

Sisältää: 60% denaturoitua etanolia, triakontanolia, aminohappoja, ureaa, ureafosfaattia, HEDTA-rautakelaattia, orgaanista piiyhdistettä.

Käyttöväkevyys 20%

Pakkauskoko: 20l ja 1000l

Varoitus: Laimentamattomana vaarallista nautittavaksi ja helposti syttyvää. Säilytettävä lasten ulottumattomissa ja eristettävä sytytyslähteistä.

Hiililannoite

Carbon Kick® Assimilator on ammattikäyttöön tarkoitettu, triakontanolia sisätävä lehtilannoite. Sitä käytetään tehostamaan yhteyttämistä ja parantamaan nestejännitystä. Carbon Kick® Assimilator lisää kaikkien vihreiden kasvien kasvua.

bottom of page